Κρατήσεις

Εγγύηση Καλύτερης Τιμής
Validation Link Validation Link
Επιλογη Γλωσσας: EN GR
Packages
&
OFFERS
Αρχικη Εκδηλωσεις Ιδιωτικά Πάρτυ

Εκδηλωσεις

Ιδιωτικα Παρτυ & Κοινωνικες Εκδηλωσεις

Γιορτάστε την ειδική περίστασή σας με στυλ σε έναν από τους κομψούς χώρους καταστήματα ξενοδοχείου. Ιδανικοί για πάρτι γενεθλίων, επετείους, ή επιχειρηματικές δραστηριότητες, μπορούν να φιλοξενήσουν από μια οικεία οικογενειακή συγκέντρωση έως ένα γκουρμέ δείπνο γκαλά στο εντυπωσιακό roof garden Μπαρ-Εστιατόριο La Vista. Ένας ειδικός σύμβουλος για την εκδήλωσή σας θα διασφαλίζει ότι για την ειδική περίστασή σας δε θα χρειαστεί άγχος, και θα απολαύσετε υποδειγματική εξυπηρέτηση και καλόγουστη διακόσμηση.

Παρέχονται επίσης υπηρεσίες όπως στολισμός με λουλούδια, μουσική, φωτογράφηση, οπτικοακουστικός εξοπλισμός και επαγγελματικό προσωπικό, ώστε τα πάντα να είναι οργανωμένα στην εντέλεια χωρίς κανένα άγχος και προσβληματισμό από την πλευρά σας. Οι έμπειροι σεφ μπορούν να δημιουργήσουν την ιδανική σύνθεση μενού για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Μπορείτε να επιλέξετε από πλούσιο μπουφέ μέχρι προκαθορισμένο μενού ή ακόμη και α λα καρτ επιλογή από τον κατάλογο. Το ξενοδοχειο PHILIPPOS Xenia στις Σέρρες, σας παρέχει μία τέλεια γαστρονομική εμπειρία η οποία συμπληρώνεται με τις εξαιρετικές ετικέτες κρασιών και ποτών για μία εκλεκτή δεξίωση/κοινωνική εκδήλωση ή επιχειρηματική σύσκεψη/συνέδριο στις Σέρρες.