Κρατήσεις

Εγγύηση Καλύτερης Τιμής
Validation Link Validation Link
Επιλογη Γλωσσας: EN GR
Packages
&
OFFERS
Αρχικη Εκδηλώσεις

Εκδηλωσεις

Εταιρικες Εκδηλωσεις, Επιχειρηματικες Συναντησεις & Συνεδρια στις Σερρες

Το ξενοδοχείο PHILIPPOS Xenia είναι η ιδανικότερη πρόταση για τη διεξαγωγή κοινωνικών και επιχειρηματικών εκδηλώσεων υψηλών απαιτήσεων. Οι αίθουσες εκδηλώσεων και ο συνεδριακός χώρος του ξενοδοχείου διαθέτουν τον απαραίτητο σχεδιασμό και είναι πλήρως εξοπλισμένες με τεχνολογίες αιχμής. Συνδυαζόμενες με την άριστη ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, εδεσμάτων και μενού, από το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, μπορούν να φιλοξενήσουν με απόλυτη επιτυχία επιχειρηματικές και κοινωνικές εκδηλώσεις κάθε τύπου.

Συνεδρια

philippos xenia hotel Το ξενοδοχείο PHILIPPOS Xenia διαθέτει αίθουσες συσκέψεων, κατάλληλες να φιλοξενήσουν μέχρι 500 άτομα, καθώς και ένα πολυτελές χώρο Lounge με δωρεάν σνακ και αναψυκτικά
Περισσότερα


Επιχειρηματικες Συναντησεις & Συσκεψεις

philippos xenia hotel Βολικά τοποθετημένο στην καρδιά της εμπορικής κέντρου της Πόλης, Οι αίθουσες συσκέψεων και επιχειρηματικών συναντήσεων του ξενοδοχείου PHILIPPOS Xenia στις Σέρρες, είναι ιδανικές για σύγχρονους επαγγελματίες που επιδιώκουν να παραμένουν πάντα παραγωγικοί.
Περισσότερα


Γαμοι

philippos xenia hotel Επιλέξτε το ξενοδοχείο PHILIPPOS Xenia για τη διοργάνωση του γάμου σας και θα απολαύσετε μια εκπληκτική τοποθεσία, καλό φαγητό και τις υπηρεσίες ενός ειδικού οργανωτή γάμου, ο οποίος θα διασφαλίζει ότι η τόσο ειδική ημέρα για εσάς θα κυλήσει άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα.
Περισσότερα


Ιδιωτικα Παρτυ & Κοινωνικες Εκδηλωσεις

philippos xenia hotel Γιορτάστε την ειδική περίστασή σας με στυλ σε έναν από τους κομψούς χώρους καταστήματα ξενοδοχείου. Ιδανικοί για πάρτι γενεθλίων, επετείους, ή επιχειρηματικές δραστηριότητες, μπορούν να φιλοξενήσουν από μια οικεία οικογενειακή συγκέντρωση έως ένα γκουρμέ δείπνο γκαλά στο εντυπωσιακό roof garden Μπαρ-Εστιατόριο La Vista.
Περισσότερα