Κρατήσεις

Εγγύηση Καλύτερης Τιμής
Validation Link Validation Link
Επιλογη Γλωσσας: EN GR
Packages
&
OFFERS
Αρχικη Σπα & Ευεξία

Σπα & Ευεξια

Γυμναστηριο-Σπα Asana, απο την Ελενη Πετρουλακη-Ivic

Η συνεχής αναζήτηση για την τελειότητα, τόσο στην παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, όσο και στην άρτια και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών, οδήγησε το ξενοδοχείο PHILIPPOS Xenia στη συνεργασία με την εταιρία ASANA Eλένη Πετρουλάκη – Ivic, για τη δημιουργία ομώνυμου Health & Fitness Club στο ισόγειο του ξενοδοχείου. Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ASANA Health & Fitness Club λειτουργούν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι με Jacuzzi, σάουνες και χαμάμ, αίθουσες για ομαδικά μαθήματα yoga/pilates/fitness, αίθουσα προσωπικής προπόνησης με μηχανήματα δόνησης και όργανα γυμναστικής, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και αίθουσα μασάζ.

Το ξενοδοχείο PHILIPPOS Xenia προσφέρει μέσω του ASANA Health & Fitness Club μια ολοκληρωμένη πρόταση αναζωογονητικών διακοπών στους επισκέπτες που επιθυμούν να βιώσουν την εμπειρία της σωματικής και πνευματικής ευεξίας και χαλάρωσης. Τόσο οι επισκέπτες του ξενοδοχείου, όσο και τα μέλη του ASANA Health & Fitness Club έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν οποιονδήποτε συνδυασμό ειδικών προγραμμάτων άθλησης, ομορφιάς, ευεξίας και χαλάρωσης, που προσφέρονται πάντα υπό την καθοδήγηση ομάδας εξειδικευμένου προσωπικού.

Το κεντρο Σπα & Ευεξιας

Το πλήρως εξοπλισμένο κέντρο σπα και ευεξίας του ξενοδοχείου PHILIPPOS Xenia hotel στις Σέρρες, παρέχουν τις ακόλουθες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες:

Πισίνα Τζακούζι Χαμμάμ Σάουνα
Αίθουσες Μασάζ Γυμναστήριο Αίθουσα Προγραμμάτων Υπηρεσίες Μασάζ
Ιδιωτική Προπόνηση Ομαδικά Προγράμματα

Από τις 01/07/2019 έως και 27/07/2019 οι ώρες λειτουργίας του spa είναι :
- Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:00-23:00
- Σάββατο: 11:00-21:00
- Κυριακή : Κλειστό

Το spa θα είναι κλειστό από τις 28/07/2019 έως και 15/08/2019 για λόγους συντήρησης.

Μην ξεχασετε

Sauna

philippos xenia hotel

Να δοκιμάσετε τις εγκαταστάσεις Σάουνα/Χαμμάμ

Jacuzzi

philippos xenia hotel

Να δοκιμάσετε το πολυτελές Τζακούζι