Κρατήσεις

Εγγύηση Καλύτερης Τιμής
Validation Link Validation Link
Επιλογη Γλωσσας: EN GR
Packages
&
OFFERS
Αρχικη Γαστρονομία

Γαστρονομια

Γκουρμε Μπαρ & Εστιατορια στις Σερρες

Αναπόσπαστο στοιχείο της μοναδικής εμπειρίας φιλοξενίας στο PHILIPPOS Xenia Hotel, είναι οι επιλογές διασκέδασης που προσφέρονται όπως η αυθεντική γαστρονομική εμπειρία στις Σέρρες. Τα τμήματα του ξενοδοχείου καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών, καθώς το κάθε ένα έχει δημιουργηθεί με τη δική του ξεχωριστή ταυτότητα, διακόσμηση και υπηρεσίες εκπληρώνοντας όλες τις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών.

La Vista

philippos xenia hotel Ο πιο εντυπωσιακός χώρος του ξενοδοχείου PHILIPPOS Xenia είναι αναμφίβολα το roof garden Μπαρ-Εστιατόριο La Vista Roof, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την εκπληκτική θέα προς την πόλη των Σερρών κάτω από τα αστέρια και το βραδινό ουρανό των Σερρών, από την ταράτσα του Μπαρ-Εστιατορίου La Vista.
Περισσότερα


1000 Dentra

Το εστιατόριο 1000 Δέντρα βρίσκεται δίπλα από το χώρο υποδοχής και χρησιμοποιείται ως ένα απλό εστιατόριο κατά διάρκεια συναντήσεων και συσκέψεων ενώ επίσης χρησιμοποιείται και ως αίθουσα πρωινού.
Περισσότερα


Purple Bar

Το Purple Λόμπυ Μπαρ του ξενοδοχείου PHILIPPOS Xenia στις Σέρρες, είναι ιδανικό για τους επισκέπτες που επιθυμούν ένα γρήγορο ποτό ή συνάντηση κοντά στο χώρο υποδοχής ή και στο δρόμο τους έξω από ή προς το ξενοδοχείο.
Περισσότερα