Κρατήσεις

Εγγύηση Καλύτερης Τιμής
Validation Link Validation Link
Επιλογη Γλωσσας: EN GR
Packages
&
OFFERS
Αρχικη Προορισμός

Προορισμος

Αξιοθεατα & Δραστηριοτητες

Ολόκληρη η περιοχή των Σερρών και η ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας είναι προνομιακή για τη φυσική της ομορφιά και την πλούσια χλωρίδα και πανίδα της στα πανέμορφα τοπία με τα βουνά, τα ποτάμια, τις λίμνες και τα σπήλαια τα οποία αξίζει να τα δείτε και να τα εξερευνήσετε όλα. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορες καλοκαιρινές και χειμερινές δραστηριότητες, όπως η πεζοπορία, η ορεινή ποδηλασία, τα χειμερινά σπορ (σκι-σνόουμπορντ κλπ), σπορ οδήγηση στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, ιππασία, και κωπηλασία.

Η πόλη των Σερρών και η ευρύτερη περιοχή της, προσφέρουν στον επισκέπτη σημαντικά μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, προς επίσκεψη, όπως η αρχαία ελληνική πόλη της Αμφίπολης με τον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της όπως και το οχυρό Ρούπελ. Επιπλέον, ο νομός Σερρών είναι ιδανικός για θρησκευτικό τουρισμό καθώς προσφέρει πολλά παλιά μοναστήρια και τζαμί τα οποία χτίστηκαν πριν μερικούς αιώνες και αξίζουν πραγματικά την επίσκεψη και τον θαυμασμό για την ιδιαίτερο παλιό σχεδιασμό τους και την αρχιτεκτονική τους.

Αξιοθεατα

ΔραστηριοτητεςΟι φωτογραφίες προέρχονται από το Τμήμα Πολιτισμού της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.
Φωτογράφοι : Ζήσης Μανδιώτης, Μιχάλης Κωνσταντινίδης, Χριστίνα Παπαφράγκου

Σπα & Ευεξια

philippos xenia hotel pool

Μετά από μία γεμάτη μέρα από δραστηριότητες και επίσκεψη αξιοθέατων, το ξενοδοχείο PHILIPPOS Xenia σας παρέχει τις ιδανικές εγκαταστάσεις για ξεκούραση και χαλάρωση, όπως το πλήρως εξοπλισμένο κέντρο ευεξίας & σπα που παρέχει μεγάλη πισίνα, πλήρες σπα, γυμναστήριο και αίθουσα μασάζ.
Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες για το κέντρο Ευεξίας & Σπα.